Borisav Bora Đorđević je srpski pjevač i tekstopisac. Osnivač je i pjevač benda Riblja Čorba. Srpski je nacionalist i sljedbenik četničkog pokreta. Devedesetih je bio oštar kritičar politike Slobodana Miloševića. Bora Đorđević započeo je svoju glazbenu karijeru sedamdesetih godina prošlog stoljeća, svirajući zajedno s Đorđem Balaševićem u bendovima “Together”, “Suncokreti” i “Rani mraz” u Beogradu i Čačku. Nakon nekoliko mjeseci provedenih u tim bendovima, 15. kolovoza 1978. pridružio se SOS-u (Raj Kojić kao gitarist i Miroslav Misa Alexic Miša Aleksić na basu i Miroslav Vick Milatović na bubnjevima i perkusijama. Iz toga je nastao djelo “Riblji paprikaš”. Djelo je postalo popularno u cijeloj Jugoslaviji. Napisao je nekoliko članaka za Zdravka Čolića, Nedu Ukraden i Željka Bebeka.

Nakon raspada dva braka, u život Bore Đorđevića ušla je 28 godina mlađa Dubravka Milatović. Treća supruga Bore Đorđevića ostaje njegov najveći oslonac, ljubav i sapun života. Tajnim vjenčanjem na Santoriniju, samo za svoje najbliže, Dubravki se ostvario san i od tada se preziva Djordjevich.

– Uspjela me ukrotiti, kao i moje sadašnje godine, a sve je to utjecalo na to da počnem živjeti relativno zdravo, prestao sam piti i pušiti. Bez zadrške mogu reći da sam produžio život uz ženu koju volim – rekao je svojedobno novinarima i objasnio zašto Dubravku ne viđamo češće u javnosti:

– Dubravka je izbjegavala fotografiranje, a čak sam je dugo uvjeravao da svoje fotografije objavi u knjizi. Trudimo se čuvati svoju privatnost – kaže zaljubljeni roker, koji je voljenoj supruzi posvetio knjigu. Uprkos tome, ekipa emisije “Paparaco lov” nedavno je imala priliku da fotografiše suprugu Bore Đorđevića ispred kuće na Dedinju, a njeno prisustvo vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Preporučujemo