Sandru muž uhvatio sa BESKUĆNIKOM u kolima i prebio ga: Zavodniku se zatim život okrenuo NAOPAČKE (VIDEO)

0

Zahvaljujući postojanju interneta i društvenih mreža ljudima je omogućeno da uz samo nekoliko klikova saznaju mnogo inforamcija ali i događaja koji su se dogodili u najudaljenijem kutku svijeta. Ponekad neki video ili vijest postane viralna i ima na milione pregleda i na desetine hiljada komentara a takav je i slučaj o kojem danas pišemo.

Čovjek po imenu Givaldo Alveš de Souza je postao poznat širom svijeta kada se pojavio snimak kako ga tuče čovjek koji ga je uhvatio da vodi ljubav sa njegovom ženom u njenom autu  jer je Givaldo bio beskućnik. Video je nastao u Brazilu a žena zbog koje je on dobio batine je Sandra Mara Fernandes a nakon što se nije javljala suprugu na telefon on je potražio i vidio je sa golim muškarcem u autu.

Prva pomisao mu je bila da Sandru neko siluje i počeo je da udara Givalda koji je nakon svega policiji ispričao kako se Sandra zaustavila svojim vozilom pored njega i pozvala ga unutra da se poigra sa njom što je on i prihvatio. Nakon što je snimak postao viralan čini se da je i Givaldijev život postao puno bolji i zahvaljujući fotkama koje objavljuje na nalogu koji je napravio na društvenoj mreži Instagram može se vidjeti da je dosta napredovao u životu.

Na nekima od njih se vidi kako se kupa i sunča pored bazena a na jednoj se nalazi u avionu i na glavi ima kačket na kojem piše Turska pa je vjerovatno to i bila njegova destinacija. Postavio je i snimak kako u jednom kafiću svira gitaru a na drugom se može vidjeti kako se  tetovira i očito je dobro iskoristio svoju popularnost.