CECA ZA POLA SATA PEVANJA NA SVADBI UZELA 30.000 EVRA! Evo koliko pesama je Ražnatovićeva OTPEVALA za ovu sumu, ŠOK!

0

Jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji je Ceca Ražnatović koja iza sebe ima karijeru koja traje preko tri decenije i veliki broj hitova. Ona i danas aktivno nastupa a njeni koncerti su popunjeni do posljednjeg mjesta. Pored toga ona pristaje da uveliča i privatne proslave za jako visok honorar i poznato je da njeni menadžeri za njen nastup od sat vremena traže 25 hiljada eura.

Čini se ipak da je i pjevačica podigla cijenu jer je za svoje pojavljivanje na jednoj svadbi u trajanju od pola sata uzela 30 hiljada eura. Obzirom da jedna pjesma u prosjeku traje tri minute ona ih je maksimalno mogla otpjevati deset ako pretpostavimo da nije pričala ništa a to znači da je po jednoj pjesmi domaćin pjevačicu platio tri hiljade eura.

Ona se na svadbi pojavila u dugoj crvenoj haljini kose vezane u rep a svoj nastup je počela sa pjesmom Beograd. Kada se pojavila u sali u kojoj je održano vjenčanje svi gosti su skočili sa svojim stolica i sjatili se oko nje. Mlada i mladoženja su bili presretni i cijelo vrijeme dok je Ceca pjevala igrali su u njenoj blizini.

Kada su u pitanju njeni nastupi na privatnim proslavama jako puno se prije dvije godine pisalo o romskoj svadbi u Italiji na kojoj su nastupili ona i Aca Lukas i još neki pjevači a tada je jedino Ceca svoj honorara uzela unaprijed dok su ostali isplaćeni od bakšiša. Tada je dobro obaviješten izvor rekao kako su Ceca i Aca dobili po 50 hiljada eura a dogovor sa domaćinima je bio da se pjevačima honorar isplati od bakšiša sem Cece koja je pare uzela unaprijed.