Viki Miljković je jedna od poznatijih pjevačica narodne muzike u Srbiji koju su i mlađe generacije imale priliku upoznati kao člana žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regiji Zvezdi Granda.

Kada je u pitanju njen privatni život Viki je već dugi niz godina u braku sa Draganom Taškovićem Tašketom i sa njim ima jdno dijete, sina Andreja koji je potpuno drugačiji od većine djece ostalih poznatih i imućnih parova. Dok njegovi vršnjaci čiji su roditelji pjevači uglavnom vrijeme provode na luksuznim i skupim putovanjima sa kojih dijele fotke na Instagramu na kojem imaju veliki broj pratilaca Andrej vrijedno radi na sebi.

Od malih nogu on trenira tenis koji mu je velika strast i želi da jednoga dana bude poznati teniser a ne da ga javnost zna samo kao sina Viki Miljković. Toliko je posvećen svom cilju da svaki dan trenira po nekoliko sati i sada kada je na raspustu a Viki i Taške su na njega izuzetno ponosni. Pjevačica je rekla kako Andrej i preko ljeta ima obaveza i pored tenisa koji trenira svaki dan i iako je naporno i treninzi traju dugo on se ne žali jer to voli da radi.

Njegov raspust ne izgleda nimalo drugačije nego kada traje školska godina jer je jednako aktivan i zauzet. Ona je na pitanje novinara  stroži roditelj, ona ili Taške rekla da to zavisi koji je segment života u pitanju. Otac je tu da mu skrene pažnju na neke važne stvari i nasavjetuje ga a sa mamom se još uvijek mazi. Ona je otkrila da su oboje zadovoljni u kakvog mladiića izrasta njihov sin jedinac.

Preporučujemo