PUČE BRUKA: Aleksandra otišla za Crnu Goru pa OTIMALA MUŽA NAZAD, nastala DRAMA ratnih razmera!

0

Posljdnjih dana mediji u Srbiji pišu o prevari koja je razorila ne samo jednu vezu nego i prijateljstvo a radi se o starleti Maji Marinković koja je uplovila u aferu sa Predragom Pecom Raspopovićem koji je bio nevjenčani suprug njene dobre prijateljice, također starlete Aleksandre Subotić sa kojom ima i dijete.

Peca i Maja su otišli zajdno na odmor u Crnu Goru dok je Aleksandra van sebe i ne prestaje da plače. Dobro obaviješten izvor koji joj je blizak je za medije ispričao da je Aleksandra čak išla i u Budvu dok je Maja bila u Beogradu na proslavi rođendana Tijane Ajfon i pokušala sa se vidi sa Pecom.

On naime u ovom gradu ima stan i Aleksandra je došla na vrata i lupala i zvonila ali joj on nije otvarao. Ona nije odustajala jer je bila ubijeđena da se on nalazi tu i skoro da je kampovala ispred zgrade, plakala je i vrištala ali je na kraju shvatila da neće ništa postići pa se vratila za Srbiju. Peca ne želi ni da je vidi niti da komunicira sa njom posebno nakon što je ona na lajv uključenju na Instargamu pričala kako su joj Maja i on radili iza leđa a po njegovim riječima to  nije tačno.

Navodno je njegova i Aleksandrina veza prestala još davno i živjeli su na odvojenim adresama u Novm Sadu. Peca sada ima namjeru da se preseli u Beograd da bi započeo život sa Majom a Aleksandri je poželio da i ona nađe nekoga ko će je voljeti kao što on sada voli Maju. Peca i njegova nova ljubavnica će nakon Crne Gore otići na još jednu luksuznu dsestinaciju da bi malo pobjegli od svega.

Preporučujemo