“SAMA JE IZABRALA TAKAV PUT…” ĆERKA KORNELIJA KOVAČA KRISTINA SE JAVNO ODREKLA SESTRE, nije pričala ni sa OCEM!

0

U javnost je došla vijest koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a to je da je preminuo Kornelije Kovač. Zahvaljujući njemu, mnogi pjevači i pjevačice su izgradili svoje muzičke karijere koje su i više nego sjajne. Pisao je razne pjesme, a zapravo malo ko zna da upravo on stoji iza njih. Njegove kćerke, pjevačice Kristina i Aleksandra Kovač su neutješne i mnogo pogođene viješću o smrti njihovog oca.

Mnogi pamte da kćerka Kristina i Kornelije nisu bili u najboljem odnosu zadnjih nekoliko godina njegovog života. Još 2015. godine, Kristina Kovač se putem društvene mreže Facebook odrekla svoje starije sestre Aleksandre Kovač. Od tada, u javnost je iznijela dosta stvari iz njenog privatnog života i tu je bilo dosta takozvanog prljavog veša. Objasnila je zašto više nije u sjajnim odnosima sa svojom sestrom, a onda je krenuo rat između sestara preko medija.

Kristina se u tom periodu, kada je njihova svađa eskalirala, preselila u Švedsku gdje i danas živi. Njihov otac Kornelije je ovo jedva podnio i bilo mu je mnogo teško zbog svega što se dešava. Kornelije je medijima 2016. godine rekao da ne želi da komentariše to što je njegova kćerka Kristina izdala knjigu, jer je to uradila svojom voljom. Priznao je da nije pročitao knjigu, te da je ona izabrala put koji je izabrala sama.

Oni nisu bili tada u najboljem odnosu, ali kako je Kornelije tada rekao svaka porodica ima nesporazume i svađe. Međutim, 2017. godine Kornelije je viđen sa svojom kćerkom Kristinom na koncertu Stinga u Beogradu, što znači da je ipak došlo do pomirenja između oca i kćerke.