Sin Saše Joksimovića se prvi put oglasio o situaciji u porodici: Tata, samo ću ti JEDNO REĆI! (FOTO)

0

Rijetko ko zna da naš poznati pjevač Željko Joksimović ima brata. Njegov brat zove se Saša Joksimović i on je devet godina mlađi od Željka. Više puta je izrazio da ne voli kada ga drugi oslovljavaju kao brat Željka Joksimovića, samo zato što i on ima svoju ličnost i svoj rad zbog kojeg bi se trebao isticati.

Za razliku od svog brata, on se više bavi filmom i kinematografijom. Njegovo lice mogli smo vidjeti u raznim filmovima i serijama, a neke od najpoznatijih su Stižu dolari, Bela lađa, Ranjeni orao, film Toma i mnogi drugi. Prije par dana, njegov brat Željko imao je odličan povod za veliko slavlje. Njegova kćerka iz prvog braka, Mina Joksimović je diplomirala na Fakultetu za muzičke umjetnosti.

Vjerujemo da je cijela porodica Joksimović slavila ovako važan događaj. S druge strane, sada i Saša ima razloga da se pohvali i da proslavi. Naime, dobio je nagradu “Prvi Oskar Srbije” za projekte u kojim je sudjelovao, a to su “Mala supruga” i “Igra sudbine”. Više puta je Saša isticao kako je ponosan na svog sina, ali je sada doživio da njegov mali sin bude poosan na njega.

Ilija Joksimović je na instagramu podijelio ovu radosnu vijest sa svojim pratiteljima i napisao “Bravo tata za Oskara”. Saša je priznao da je za ovaj Oskar bilo potrebno dosta rada, truda ali i odricanja, ali da je nagrada ipak za sve to došla. Vjerujemo da je uslijedilo veliko slavlje u porodici Joksimović s obzirom na ovu nagradu. Čestitamo Saši na ovako važnoj nagradi!