Rodila mu je tri ćerke i sina, a NIKAD JE NISTE VIDELI! Supruga Nenada Jezdića je PRAVA BOMBA, muškarcima vilice padaju kad je vide (FOTO)

0

Mnogi glumci, pjevači i ostale estradne ličnosti upadaju u raznorazne konflikte i skandale kako bi pridobili medijsku pažnju i to im pomaže da ostanu bogati i relevantni. Međutim, to je i izvor velikog stresa i žrtvovanje privatnosti, a to nikako ne može biti zdravo za nekoga na duže staze.

Oni koji su malo pametniji i manje pohlepni su shvatili da svoj privatni život trebaju držati podaleko od očiju medija jer će im to samo pokvariti život. Nekima smo partnere vidjeli samo na slici ili dvije ili znamo samo neke trivijalne detalje o njima, i ti ljudi su očito puno sretniji. Danas vam donosimo još jednu takvu ličnost, ali ovaj čovjek je izgleda pravi profesionalac u izbjegavanju medija jer njegovu suprugu niko nije vidio otkako su se uzeli prije 26 godina, a radi se o glumcu Nenadu Jezdiću i njegovoj supruzi Sari koja mu je rodila čak četvoro djece – tri kćerke i sina.

Nenad je otkrio da sa zakleo sebi te 1996. godine da će dati sve od sebe da ne ukalja to sudbonosno “da” koje je izrekao taj dan, i zaista se vidi da je održao obećanje jer mu niko iz medija ili od fanova nije narušio privatni mir s porodicom.

Kaže da su Sara i on započeli samo sa viljuškom i tanjirom i da su se držali zajedno od samog početka i vjerovali jedno drugom te su zato danas sretni i podaleko od očiju medija kada Nenad nije na nekom glumačkom setu ili na nekoj promociji svog rada. Šta vi mislite o ovome?