RAZVOD Rade Đurić: Evo ko je misteriozni muž Goran, njena ljubav iz detinjstva i zašto je POSLE SVEGA odlučila da ga OSTAVI!

0

Jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji je Rada Đurić koja je  godinama vodila Beogradsku hroniku a poslije i emisiju Da sam ja neko. Ona je u svom rodnom gradu doživjela najljepšu ljubavnu priču koja na žalost nije imala sretan kraj. Rada je tada upoznala Gorana Đurića još u djetinjstvu a ljubav među njima se rodila kada su završili fakultete pa su se vjenčali i dobili djecu.

Rada je jednom prilikom ispričala kako je fakultet završila u roku i da je bila jako umorna i otišla je kući u Lazarevac da se odmori od svega i tada se zbližila sa Goranom. Njih dvoje su se poznavali od malih nogu i u srednjoj školi su bili dobri drugovi a tada kada su se ponovo sreli među njima se rodila ljubav.

Majka je postala u svojoj 26-oj godini kada je rodila kćerku Veru i smatra da su to bile idealne godine da se ostvari kao roditelj. Iako je Goran u Radin život unio ljubav i vedrinu njihova sreća nije potrajala i nakon 15 godina braka su se razveli i Rada ga je napustila. Njena bliska prijateljica je tada za medije ispričala kako su pokušavali više puta da prevaziđu probleme koje su imali i da se pomire pri čemu im je pomagao i Centar za socijalni rad ali ipak nisu uspjeli.

Jaz koji se napravio među njima je bio preveliki i odlučili su se na sporazuman razvod. Nakon toga Rada se u potpunosti posvetila svojoj karijeri i djeci koja su sada već odrasli ljudi a kćerka joj živi u inostranstvu.