Prvo “Žene sa Dedinja”, a sada i “Državni službenik”: Zavirite u luksuznu vilu Gorana Bregovića u kojoj su snimljene hit serije (FOTO)

0

Kada neko ima mnogo novca, mnogi mu uvijek predlože da ulaže što više u biznis i nekretnine. Iako to zna biti uspješno, neki su se na to opekli. Otkako se Jugoslavija raspala, ljudima sa estrade je pošlo za rukom da se baš obogate i kupuju kuće koje su im kasnije donijele dosta novca.

Ako pitate nekoga poput pjevačice Nede Ukraden, to je loša ideja jer su njoj sve nekretnine oteli tokom rata. S druge strane, Goran Bregović, gitarista i vođa grupe Bijelo Dugme, je imao puno više sreće i danas mu veliko bogatstvo donose njegove brojne nekretnine diljem svijeta.

On se proslavio svojom muzikom još u doba Jugoslavije, a danas radi kao kompozitor muzike i nastupa širom svijeta sa svojim velikim ansamblom muzičara i vokala. Ipak, to ga ne sprječava da dodatno kupi profit sa svojim nekorištenim nekretninama jer on živi u inostranstvu i nema namjere da se vraća živjeti ovde.

Danas ćemo vam u ovom članku pokazati čuvenu vilu koja se nalazi u vlasništvu Bregovića a u kojoj se često snimaju epizode velikih serija s ovih prostora. Ova se vila nalazi na Dedniju u Tolstojevoj ulici i Bregović tu nikada nije živio, ali je izdavao drugima da koriste za snimanje. Serije poput “Žene sa Dedinja” ili “Državni službenik” su snimljene ovde. Bregović je mnogo svojih balkanskih vila rasprodao, a neke poput ove čuva upravo u svrhe izdavanja. Glumac Nikola Pejaković tumači ulogu Ede u seriji “Državni službenik” i u toj seriji, Bregovićeva vila zapravo pripada njemu i tu su snimali tri-četiri dana.

 

 

 

Preporučujemo