Dugo je krila ovu tajnu: Vesna Zmijanac progovorila o staroj ljubavi sa ovim velikim MOĆNIKOM, kraj ljubavi je bio bolan! (FOTO)

0

Mnogi slavni ljudi su nekima opsesija i stalno pokušavaju da otkriju nove stvari o njima. To je naročito istina kada su te ličnosti već stare ali aktuelne, a djelovale su najviše u doba kad nije bilo javno dostupnog interneta kao ni uređaja poput smartfona koji snimaju sve oko sebe s lakoćom.

Danas ćemo vas iznenaditi jednom velikom tajnom pjevačice Vesne Zmijanac koja je naredala mnoge hitove na estradi Balkana, a ta tajna je da je ona jedno vrijeme bila u strastvenoj vezi sa moćnikom iz tehnološke firme Siemens. Njen partner je nekada bio Peter Siemens s kojim je ona imala itekakvu vezu. Upoznali su se tako što je on bio vlasnik Upravne zgrade u kojoj je ona kao mlada djevojka pohađala praksu dok je bila učenica Srednje upravne škole. Vremenom su se baš zbližili i Peter je bio spreman sve da uradi za Vesnu i baš su se mnogo voljeli.

Toliko je imala uticaja na njega da ni njegov otac Rudolph nije mogao ništa da im kaže na njihovu vezu, iako je njegova porodica bila protiv te veze. Smatrali su da Vesna samo želi da ga iskoristi za novac, pa su se njih dvoje zavukli u skupocjen stan i živjeli zajedno.

Njena zrelost je tad počela da se baš formira i to naročito kad je odlučila da raskine s Peterom jer je njihov rastanak bio itekako neminovan, budući da je on htio da se ona uda i preda mnoga svoja prava, a ona je htjela biti slobodna žena i na svoju ruku.