Bivša supruga Darka Filipovića je trudna, a radosnu vest je podelila na svom Instagram profilu, gde je pokazala svoj trudnički stomak u poodmakloj fazi trudnoće.

  • Nakon 12 godina braka, Darku Filipoviću srušio se svijet kada je otkrio da ga je supruga Jasmina izdala tako što se zaljubila u njegovu najbližu osobu. Ovo razorno otkriće označilo je kraj njihove veze pune obožavanja, koja im je donijela radost prekrasne djevojčice.

Neka bez zadrške otkrije pravi motiv. Dugo je bila u nevjeri sa svojim bivšim partnerom, što bi je trebalo jako posramiti jer se suočava s odbijanjem svojih najbližih. Kao što je vidljivo iz mog besprijekornog lica, odbijam podleći stidu mijenjajući svoje podatke za kontakt ili brišući svoje Instagram račune, kao što je pjevačica izjavila u tom trenutku.Bivša supruga Darka Filipovića sada očekuje novog emotivnog partnera, a ovom posebnom prilikom otvoreno izražava svoju veliku radost.

BONUS TEKST:

U dubokim prostranstvima vremena, kad su zvijezde tek počele plesati svoj drevni ples u nebu, kada su planine još uvijek bile mlade i rijeke tek počele svoj put prema moru, dogodilo se nešto što je promijenilo tok čitavog svemira.

Na rubu galaksije, u zabačenom kutku kozmosa, na planeti koja je kružila oko zvijezde čije je ime izgubljeno u vjetrovima vremena, živio je narod poznat kao Zirati. Zirati su bili stari i mudri, sa znanjem dubokim kao okeani, a dušama čistim kao nebo iznad njih.

Generacijama su Zirati čuvali tajnu koja je bila starija od samog vremena. Duboko u njihovom srcu, u pećini koja je bila skrivena od očiju svih osim onih najodabranijih, čuvali su Artefakt – drevni objekt čija je moć bila neopisiva. Legenda je govorila da onaj tko bi posjedovao Artefakt, posjedovao bi ključ svih tajni svemira.

No, snage zla nisu spavale. S druge strane galaksije, carstvo koje je raslo u mraku i koristoljublju počelo je osjećati prisustvo moći koja bi mogla promijeniti sve. Vrhovni vladar carstva, tiranin po imenu Malgorth, poslao je svoje najmračnije ratnike na misiju osvajanja Artefakta.

Počela je bitka koja će biti upisana u anale povijesti. Zirati su se hrabro borili, čvrsto odlučeni da ne dopuste da moć Artefakta padne u ruke zla. No, unatoč njihovoj hrabrosti i mudrosti, Malgorthovi ratnici bili su nezaustavljivi.

Kada su se napokon probili do pećine gdje je Artefakt bio skriven, Zirati su shvatili da imaju samo jednu opciju – sakriti Artefakt duboko u srcu planete, daleko od ruku zla. Sa teškim srcem i suzama u očima, poslali su Artefakt u dubine Zemlje, gdje je bio zakopan pod slojevima stijena i magma.

Tako je počelo razdoblje tame za Zirate. Njihova civilizacija bila je poražena, a Artefakt izgubljen u dubinama planete. No, nada nije potpuno nestala. Legenda o Artefaktu nastavila je živjeti među Ziratima, kao svjetionik u najmračnijim vremenima.

I tako, dok se svijet nastavljao okretati, a nova carstva rađala i padala, Artefakt je ostao zakopan, čekajući dan kada će biti ponovno otkriven i kada će se svjetlost i moć vratiti u ruke onih koji su spremni braniti sve što je sveto.

 

Preporučujemo