Kuća Jelisavete Orašanin je veoma moderno uređena.Glumica i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, pažljivo su godinama uređivali stan koji su kupili u zgradi novije gradnje na Vračaru.

  • S obzirom na to da su stan kupili, ali su odabrali prebivalište u Bologni, gdje je sportaš osigurao poslovnu priliku, spomenuti stan veći dio godine ostao je prazan.Nakon Teodosićevog prelaska u KK Crvena zvezda, rezidencija Jelisavete Orašanin pretvorena je u cijenjeno obiteljsko utočište, gdje se okupljaju najmiliji i prijatelji, stvarajući atmosferu mira i potičući stvaranje dragih uspomena.Istini za volju, veći dio dana glumica, zajedno sa suprugom i djecom Bogdanom i Petrom, nisu kod kuće.Zahtjevi vrtića, sporta, škole i radnih obaveza često ih dovode do toga da manje vremena provode kod kuće, gdje svatko ima svoj osobni prostor.

Glumica se na Instagramu oglasila jednom prilikom o uređenju interijera svog doma, čime je zaokupila pažnju mnogih koji su primijetili da preferira svijetle tonove, nježne nijanse, prirodne materijale i luksuzne tkanine. Dok prostranost, osvijetljenost i ugodan ambijent stvaraju primamljivu i ugodnu atmosferu, vidljivo je da Jelisaveta žudi za kućom i pripadajućim vanjskim prostorom.

Bez pristupa određenom području, ona iskorištava kvalitetno vrijeme provedeno sa svojom djecom, sestrom i njihovom djecom kako bi se otisnula u prirodu, mjesto koje je nedavno počela cijeniti. Glumica je privremeno otišla iz urbane sredine i utjehu potražila u kući na selu.

Putem svog Instagram računa oduševila je svoje pratitelje slikovitim slikama šarmantne drvene kućice smještene usred slikovite livade s pogledom na mirnu rijeku.Njezini obožavatelji, opčinjeni spokojnom i umirujućom ljepotom krajolika, revno su komentirali i ispitivali je li pitoreskno imanje nedavna kupovina ili tek unajmljeni prostor za nju i košarkaša.

BONUS TEKST:

U tihoj šumi, gdje su krošnje drveća tkale priču stoljetnih šaptanja, gdje je svjetlost sunca prosijavala kroz guste zelenilom prekrivene grane, živio je narod zvan Orahijani. Ovaj drevni narod bio je poznat po svojoj mudrosti i bliskoj vezi s prirodom.

Generacijama su Orahijani čuvali tajnu duboko u srcu svoje šume – legenda o Zlatnom Orahu, drvetu koje je raslo na najskrovitijem dijelu njihove zemlje. Prema legendi, Zlatni Orah bio je nevjerojatno stablo koje je donosilo obilje i blagostanje svima koji bi pronašli njegov skriveni plod.

Međutim, snage tame počele su se nadvijati nad ovim mirnim krajem. Grupa pustolova, vođena lukavim trgovcem po imenu Gavril, otkrila je legendu o Zlatnom Orahu i krenula u potragu za njim, uvjereni da bi mogli iskoristiti njegovu moć za vlastitu korist.

Kada su Gavril i njegova banda napokon pronašli skriveni dio šume gdje je raslo Zlatno Drvo, Orahijani su shvatili da moraju djelovati brzo kako bi zaustavili zle namjere. Uz pomoć mudrog starca po imenu Vidosav, vođe Orahijana, skovali su hrabar plan.

Bitka koja je uslijedila bila je epska. Orahijani su se hrabro suprotstavili Gavrilu i njegovim plaćenicima, koristeći svoje znanje o šumi i prirodi kako bi iznenadili neprijatelja. No, Gavril nije bio spreman odustati tako lako. Borba je bila žestoka, a sudbina Zlatnog Oraha visila je o koncu.

U posljednjem trenutku, dok se činilo da je sve izgubljeno, Vidosav je pronašao skriveni ulaz u srce šume, gdje se Zlatno Drvo krio. Sa svojom hrabrom ekipom, uspio je zaustaviti Gavrilove trupe i obraniti dragocjeni dar prirode.

Kada je bitka završila, Orahijani su proslavili svoju pobjedu, a Zlatni Orah nastavio je donositi obilje i blagostanje svima u šumi. Legendarna bitka ostala je urezana u srca svih koji su je doživjeli, podsjećajući ih na snagu zajedništva i hrabrosti.

I tako, dok su zvijezde nastavljale plesati na nebu iznad njih, narod Orahijana nastavio je živjeti u skladu s prirodom, čuvajući tajnu Zlatnog Oraha kao simbol nade i ljubavi prema svemu što je živo.

 

 

 

 

Preporučujemo