“Poštovani gosti, uzmite vaše poklone i IDITE KUĆI, mlada je..”: Skandal na svadbi u Čačku koji se i dalje prepričava! (FOTO)

0

U Čačku se već godinama prepričavaju dogodovštine sa  svadbi koje se mogu vidjeti samo u holivudskim filmovima. Naime u jednom slučaju je mlada je odmah nakon vjenčanja pobjegla sa bubljarom iz grupe koja je bila angažovana da zabavlja goste na svadbi, u drugom  je grom udario u restoran u kojem su se gosti veselili i tako prekinuo svadbu  a na trećem je došlo do masovne tuče pa je policija privela čak 30 osoba.

Međuitm onaj koji je najpoznatiji je slučaj u kojem je mladoženja svoju tek vjenčanu suprugu na samoj svadbi uhvatio u intimnom odnosu sa njihovim kumom a sve se dešavalo u jednom ugostiteljskom objektu u Čačku. Naime taj dan je sve telko po planu i nakon obavljenog vjenčanja gosti su došli u restoran a mlada je otišla u svoju sobu da se presvuče.

Međuitm zadržala se neuobičajeno ddugo pa je mladoženja otišao da vidi šta se dešava sa njom. Kada je otvorio vrata sobe skoro je pao u nesvijest jer je u krevetu ugledao svoju novopečenu ženu sa svojim kumom. On je tada podivljao i istjerao ih iz restorana a onda se obratio i gostima kojima je rekao da se veselje završava jer ga je mlada već prevarila.

Zamolio ih je da pokupe poklone koje su donijeli i da odu svojim kućama a on je ostao sam da tuguje.  Pored svega morao je da plati i sve troškove jer je večera već bila poslužena ali to mu je u tom trenutku bio najmanji problem jer je ostao slomljenog srca. Šta vi mislite o ovome?