Ponosno pred svima: Udovica Nebojše Glogovca došla na premijeru i NIJE BILA SAMA! (FOTO)

0

U posljednjih nekoliko godina je glumačka scena u Srbiji prerano izgubila nekoliko jako talentovanih glumaca a među njima je i Nebojša Glogovac kojeg je zlo*udna bolest odnijela za samo nekoliko mjeseci.

Nebojša je bio u braku sa Milicom koja se nakon njegove smrti povukla iz javnosti  i vrlo je rijetko imamo priliku vidjeti ali se prije dva dana pojavila na premijeri predstave Tramvaj zvani želja koju je režirala Lenka Udovički. Ona je svojim dolaskom izazvala veliku pažnju upravo zbog toga štoe je dugo nismo imali priliku vidjeti a došla je u društvu svoje prijateljice i bila je vidno raspoložena.

Milica nije željela da propusti premijeru predstave u kojoj su učešće uzeli njeni i Nebojšini prijatelji a nakon predstave je nasmijana pozirala i fotografima da bi se poslije toga uputila u foaje da se pozdravi sa prijateljima i poznatima. Milica radi novinarski posao a ponekad frilenserski obavlja i PR aktivnosti a nedavno se nalazila na snimanju rijaliitja Survivor ali iza kamere.

Snimanje je rađeno u Dominikanskoj republici i tako je Milica provela nekoliko mjeseci što se može vidjeti i po njenom preplanulom tenu. Milica je nakon Nebojšine smrti morala da nastavi sa životom a posebno je posvećena njihovoj kćerkici Sunčici koja danas ima pet godina i Milica je jednom prilikom izjavila da joj je jako važno da u djevojčici odnjeguje životnu radost i da se svako jutro probudi vesela i da se raduje svakom novom danu. Sunčica je pametna i puna ljubavi i Milica samtra da je kao majka presretna što ima takvo dijete a u svemu joj pomažu i Nebojšini roditelji.