Fatalna frizerka Lidija: Evo ko je žena sa kojom je Marijin otac Rajko prevario Vericu i napravio vanbračnog sina Danijela!

0

Jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji je Marija Šerifović koja javnost interesuje i zbog svog privatnog života jer se izjasnila kao pripadnik LGBTQ zajednice ali nikada je nismo imali priliku vidjeti sa nekom njenom partnerkom. Marija dolazi iz porodice koja se bavi muzikom pa nije ni čudo da je naslijedila talenat od svojih roditelja.

 

Njena majka Verica je poznata pjevačica narodne muzike a otac Rajko je bio bubnjar. Njih dvoje su se vjenčali 1982. godine a dvije godine kasnije rodlila se Marija. Međuitm brak njenih roditelja nije opstap i oni su se zvanično razveli 2003. godine i navodno je Verica Rajka tada izbacila iz njihovog zajedničkog stana u Kragujevcu.

Dugo godina Marija sa svojim ocem nije uopšte bila u kontaktu a Rajko je jako ružno pričao o Verici ali i svojoj kćerki ali se to promijenilo kada je on obolio. Njemu je amputiran prst na nozi i inače mu je zdravstveno stanje dosta narušeno i Marija je odlučila da će mu pomoći i plaća troškove doma u koji je smješten.

O Rajku pored Marije vodi brigu i njegov sin Danijel Pavlović kojeg je dobio u vezi sa frizerkom Lidijom Pavlović a koji se široj javnosti predstavio kao takmičar u Operaciji Trijumf ali i kao učesnik jednog rijalitija. Iako su mediji navodili kako i Danijel i Marija nisu u dobrim odnosima čini se da su riješili sve svoje nesuglasice i da se sada dobro slažu  a sam Danijel je više puta istakao kako mu je upravo Marija velika podrška u karijeri. Št vi mislite o ovome?