POGLEDAJTE GDJE ŽIVE ANDRIJA MILOŠEVIĆ I NJEGOVA TRUDNA VJERENICA! Snima ga dok kiti jelku u donjem vešu, a evo kako su UKRASILI sve

0

Poznati glumac Andrija Milošević i njegova dugogodišnja vjerenica i koleginica Aleksandra Tomić Đeđa će uskoro postati roditelji i nestrpljivo čekaju da se ostavare u najljepšim ulogama. Njih dvoje nerijetko snimaju jedno drugo i te snimke postavljaju na Instagram i tako zasmijavaju sve svoje pratioce.

 

 

Ona je sada snimila Andriju kako kiti novogodišnju jelku i to u nesvakidašnjem stajlingu, naime bio je u donjem vešu, a tom prilikom je i pokazala dom u kojem žive. Trudna Aleksandra je snimila kako su ukrasili stan, a na policama mogu da se vide razne knjige kao i ukrasni predmeti. – Andrija, kako to kitiš jelku? – upitala je ona u jednom trenutku.

Njih dvoje su jako nestrpljivi i jedva čekaju da na svijet dođe njihova beba kako bi mogli da se ostvare u ulozi roditelja. Na snimcima se može vidjeti da su jako sretni jedno sa drugim, a to je ono što svaki par želi.

 

Preporučujemo