Kako je Zdravko sebi ovo dozvolio: Isplivala nikad viđena slika najveće muzičke zvezde – Ljudi ne veruju svojim očima! (FOTO)

0

U današnjem članku pišemo o pjevaču koji je dobro poznat u cijelom našem regionu, a to je naravno Zdravko Čolić. Njega svi poznajemo kao pop pjevača koji je izdao gomilu velikih hitova kroz svoju dugu karijeru. Djeluje još od 1970- tih i znate ga po pjesmama kao što su “Pusti pusti modu”, “Krasiva”, “Ti si mi u krvi”, “Kao moja mati”, “Juče još” i još mnogo drugih.

On je čovjek koji svoj privatni život krije d očiju javnosti, nekada ispliva neka informacija ili slika iz prošlosti koja zapali internet, a danas ćemo da vam pokažemo šta je ljude baš zadivilo kada je u pitanju Čola, a to je njegova slika kada je bio dječak.

Slika iz 1962. godine i Čola se prisjetio koliko je imao sretno djetinjstvo. Kaže da su svi u porodici živjeli od očeve plate jer je on bio državni službenik i da su bili veoma sretni i zahvalni iako nisu imali ni blizu kao što imaju današnja djeca.

Preporučujemo