PoginuIa je mesec dana nakon porođaja, a od tada su prošle 22 godine: Evo kako danas izgleda ćerka Ene Begović – ista mati, prirodna Iepotica (Foto)

0

Ljudi su krhka bića kojima je suđeno da jednog dana napuste ovaj svijet. Nažalost, nekad se to desi prerano usljed nesreće ili bolesti pa je tuga oko toga puno veća nego kad se radi o prirodnoj smrti u dubljoj starosti. Svi želimo da tako napustimo ovaj svijet, ali to nije uvijek moguće.

Uvijek boli kada izgubimo nekog koga volimo, bilo prerano ili “na vrijeme”, a nekad zna da pogodi i kada pogine neka slavna osoba koja je na nas imala veliki uticaj ili kada se suosjećamo s njenom porodicom ako ta zvijezda umre jako mlada i to pogotovo u nesreći.

Tako se desilo i nekada slavnoj glumici s naših prostora po imenu Ena Begović. Ova je multitalentovana glumica mnogo obećavala i špekuliše se i dan danas da je imala dosta holivudskih ponuda koje je ona odbila. Mogla je biti velika zvijezda, ali je poginula ubrzo nakon što je dobila svoju kćer Lanu. Odradila je fotošuting sa svojom bebom tada davne 2000. godine i vidi se jasno koliko je ova glumica bila lijepa i koliko je zračila nekom pozitivnom energijom. Nažalost, ubrzo poslije toga je poginula i od toga je prošlo čak dvadeset i dvije godine, ali ima tu nešto pozitivno.

Naime, Ena i dalje živi duhom u svojoj kćeri Lani koja je danas odrasla djevojka i koja izgleda kao svoja majka. Njen otac Josip Radeljak je podijelio sliku svoje mezimice na društvenim mrežama i svi su zapanjeni time koliko ona liči na pokojnu majku Enu. Genetika je zaista čudo prirode.

 

Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo