Papuče Nike Tošić sa proslave rođendana glavna tema na Internetu! Pogledajte zašto se ceo restoran u Beču okrenuo za njom (FOTO)

0

Kćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića prije par dana su proslavile svoj 13. i 14. rođendan. Svake godine Jelena i Duško se trude da ovaj datum obilježe  što bolje s obzirom da je to najvažniji datum u njihovom životu. Ove godine je Jelena svoje kćerke počastila putovanjem u Beč gdje su bile nekoliko dana.

Uživale su u ljepotama ovog grada u Srednjoj Evropi, šopingovale i šetale. S njima je bila i Jelenina tetka Danijela, sestra njene preminule majke Divne Karleuše, kao i Jelenin najbolji prijatelj i menadžer Zoran Birtašević. Jelena je priredila za svoje kćerke i posebne odjevne kombinacije kako bi proslavile ovaj datum. Ovaj put, mlađa kćerka Nika koja je napunila 13 godina, nikoga nije ostavila ravnodušnim svojim stajlingom, a posebno papučama na kojim je bio glavni akcent.

Majka Jelena je na sebi imala dugu bijelu haljinz s perjem na rubovima i jednim ramenom koje je otkriveno, a kćerke su bile odjevene u crne kombinacije. Obukle su crne haljinice koje j priliče djevojčicama ovog uzrasta, ali je Nika na svoju haljinicu obukla papuče modnog brenda Balenciaga. Nije ni sumnjala da će svi gledati samo u njene papuče i da će izazvati lavinu komentara za drustvenim mrežama vezano za njih.

Jelena je na svom instagramu pokazala kako su oni proslavili rođendan i koliko su zapravo uživali. Nika već godinama unazad osvaja srca publiku svojom harizmom i humorom koji je više puta izašao na vidjelo. Duško nije prisustvovao ovom putovanju u austrijsku prijestolnicu, ali vjerujemo da će se on iskupiti na poseban način svojim mezimicama.