Rezidencija Viki Miljković u potpunosti je uređena za nadolazeće blagdane, iako je početak posljednjeg mjeseca u godini. Obožavatelji pjevačice zapazili su njezine rane pripreme, jer je nedavno na društvenim mrežama podijelila niz novih fotografija koje su izazvale pozornost javnosti. Viki, zajedno sa suprugom i sinom, odlučila je prije većine započeti svoje svečano uređenje. Prema izvorima lokalnih medija, ukupna cijena ukrasa premašila je 2000 eura, što objašnjava prisutnost nekih ekstravagantno skupih detalja na fotografijama.

Viki Miljković je prije nekoliko godina svoju rezidenciju na Dedinju zamijenila luksuznim stanom na rivi u Beogradu. Unatoč svojoj averziji prema hvalisanju svojom trenutnom bogatom životnom situacijom, pjevačica povremeno dijeli isječke iz svog obiteljskog života, dajući svojim pratiteljima uvid u unutarnje funkcioniranje njezinog otmjenog prebivališta.

Glazbenica je otkrila djelić blagdanskog utočišta svoje obitelji koje je pripremila za predstojeće blagdane. Objavila je video i više fotografija koje pokazuju kako uživa u činu kićenja božićnog drvca sa svojim djetetom. Prema nekim srpskim izvorima, pjevačica je za novogodišnje uljepšavanje svog životnog prostora uložila više od dvije tisuće eura. Ipak, opće je poznato da Viki uživa u ukrašavanju svog prebivališta i da ne šteka kad je u pitanju ta potraga. Posljednjih godina Miljkovićeva sklonost uređenju interijera prerasla je u profitabilnu sporednu djelatnost.

Unatoč kritikama da je možda prerano za novogodišnje kićenje, pjevačica je odlučila kititi svoje božićno drvce unaprijed. Ona to ne čini samo kako bi proslavila blagdansku sezonu, već i kako bi odala počast svetom Nikoli, kojega jako cijeni kao svog krsnog zaštitnika. Njezin cilj je unijeti blistavu i svečanu atmosferu u svoj dom. U početku se Viki fokusirala isključivo na uljepšavanje dnevne sobe. Međutim, doznajemo da namjerava kupiti i ukrase za golemi balkon s kojeg se pruža prekrasan pogled na rijeku.

Preporučujemo