Više od dvadeset godina Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić u braku su imali dva sina Aleksandra i Vanju, ali je njihov miran i skladan obiteljski život razoren zbog glumčeve nevjere. Vijest o Kuburinoj nevjeri osamnaest godina mlađoj supruzi, producentici Petri Radivojević, u javnost je izašla 2015. godine.

Putevi Petra i Kubure prvi put su se susreli tijekom suradnje na studentskom filmu. Za to vrijeme Petra je bila u procesu završetka studija te joj je dodijeljena uloga organizatorice projekta. Njih su dvoje tada više puta javno viđeni zajedno, što je dovelo do nagađanja da su upleteni u tajnu vezu koja je trajala tri mjeseca. Na kraju je ta glasina medijskim kanalima stigla i do Kuburine supruge. Petra je u razgovoru za “Blic” indirektno potvrdila njihovu vezu, ali se suzdržala od komentara o trenutnom stanju Kuburinog braka.

Također je izrazila suosjećanje s njegovom situacijom, oslanjajući se na vlastito iskustvo odrastanja s razdvojenim roditeljima i priznajući poteškoće s kojima se on možda suočava. U konačnici, Petra je odluku kako dalje prepustila Kuburinim rukama. Aleksandar i Marija bili su odlučni u želji da obnove svoju vezu, unatoč brojnim preprekama s kojima su se suočavali. Zajedno su pokušali riješiti svoje probleme, ali njihovi su se napori pokazali uzaludnim. Nažalost, nakon šest godina zaključili su da se njihov brak ne može spasiti.

Zbog toga mu je bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure uzvratila. Instruktorica fitnessa priznala je da je koristila taktiku koju je naučila godinama prije, nakon što je svjedočila kako Kubura na sličan način uživa u kafiću. Priznala je da je kopirala scenarij kako bi se osvetila. Nije spomenula prijašnje probleme s kojima se možda susrela i nije vidjela potrebu raspravljati o trenutnoj situaciji u kojoj su u javnosti objavljene njezine fotografije s izvjesnim gospodinom. Dok su događaji vezani uz Kuburu možda izazvali razdor između njega i njegove bivše supruge, Petra se pomaknula naprijed od tog razdoblja svog života. Trenutno je u zadovoljnom braku s Urošem Petronijevićem i majka je dvoje djece, te uživa u miru svog obiteljskog života.

Preporučujemo