Poznata srpska glumica Lidija Vukičević izaziva čuđenje javnosti jer se u posljednjih trideset godina skoro  nikako nije promijenila i ne izgleda ni dan starije od vremena kada je glumila Viki u Boljem životu što je i njena najzapaženija uloga u karijeri kada govorimo o onim na filmu i u serijama dok je u pozorištu Lidija odigrala niz zapaženih ostvarenja.

Kada je bila na vrhuncu svoje popularnosti Lidija je imala 29 godina i tada je bila u vezi sa jednim od njaboljih srpskih fudbalera Mitrom Mrkelom za kojeg se i udala, ali njihov brak nije potrajao uprkos činjenici da su dobili i dva sina. Njihovo vjenčanje je u to vrijeme privuklo mnogo pažnje javnosti i medija jer su oboje bili uspješni a njihov brak je trajao devet godina.

Najveće razmimoilaženje se desilo kada je Mrkela odlučio da svoju karijeru nastavi u inostranstvu a Viki nije željela da napušta Srbiju jer je njena karijera bila na čekanju od kada je postala majka a odlazak bi značio da se mora od nje u potpunosti i oprostiti što ona nikako nije željela. Kada su se rastali njihov mlađi sin David je imao samo tri godine dok je starijem Andreju bilo devet i LIdija je u jednom intervjuu ispričala kako joj je to bio težak period jer se morala sama brinuti o svojim dječacima a istovremeno ići na probe i predstave u pozorištu.

Ona je rekla da je svojoj djeci bila i otac i majka iako se i Mrkela brinuo o njima ali nije bio prisutan fizički. U javnosti postoji samo par fotki sa njihovog vjenčanja i vidi se da Lidija izgleda prelijepo kao i danas dok je Mitar potpuno drugačiji i malo ko bi ga prepoznao.

Preporučujemo