U braku su nepunih deset godina a nikada je nije izveo u javnost, za to postoji i dobar razlog: Ovako izgleda supruga Dušana Tadića (FOTO)

0

Prije nekoliko dana je počelo Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje se ove godine održava u Kataru i veliki dio stanovnika zemaljske kugle se ne odvaja od malih ekrana. Na Mundijalu učestvuje i Srbija a njen kapiten Dušan Tadić je po mišljenju mnogih, uglavnom pripadnica ženskog pola najzgodniji domaći fudbaler.

On svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti tako da malo ko zna kako izgleda njegova supruga sa kojom je u braku skoro deset godina. Skoro nikada se ne pojavljuju zajedno u javnosti i ono što se zna je da se ona zove Dragana Vukanac i da je posvećena porodici te da ona insistira na tome da se ne izlaže javnosti pa je zato nikada fudbaler nije ni izveo na neki važan događaj na kojem bi mogla biti na meti paparaca.

Dragana je korisnik društvenih mreža utoliko što ima na njima registrovane profile ali je očito da ih ne koristi več godinama pa se na njemu mogu vidjeti neke stare fotke i javnost ne zna kako ona danas izgleda. Ona vodi život koji uopšte nije tipičan za žene fudbalera a čini se a je upravo ta njena osobina što želi da živi sasvim normalan život daleko od glamura i visoke mode ono što je privuklo Dušana kod nje.

Jednom prilikom je Dušanov otac pomenuo kako je njegov sin zbog treninga kasnio i na sopstveno vječanje koje je održano 2013. godine. Inače porodica već godinama živi u Amsterdamu jer Dušan nastupa za Ajax i imaju dvoje djece kćerku Taru i sina Petra i prije nekoliko godina su kupili luksuznu vilu koju su platili preko dva miliona eura u centru Amsterdama.

Preporučujemo