Bio je stvarno neverovatan frajer: Pogledajte kako je izgledao Piksi u punoj snazi, nije čudo sto su žene padale na njega (FOTO)

0

Reprezentacija Srbije se i nije baš proslavila na Mundijalu iako su mnogi smatrali da bi mogla da dogura čak i od finala. Na čelu preprezentacije je slavni Dragan Stojković Piksi koji nikako ne može da bude zadovoljan igrom svoje ekipe ali još ima vremena da se stvari promijene.

Sa tribina srpsku reprezetaciju a posebno svog muža bodri i Snežana Stojković Piksijeva supruga sa kojom on ima troje djece. Iako su zajedno još od svojih dvadesetih godina, par se vjenčao prije 11 godina i imaju troje djece Marka, Andreu i Anju koji su već odrasli ljudi. Njihov brak je bio prepun izazova ali oni to nikada nisu ni krili ali je ljubav uvijek pobjeđivala.

Snežana je brinula o porodičnom gnijezdu i Piksiju nije teško palo kada je odlučio da se penzioniše i bio je znatiželjan i u potrazi za novim izazovima samo zato što je imao veliku podršku upravo svoje porodice. Piksi je sada u vrijeme Mundijala jedno od najčešće pominjanih imena u Srbiji pa su se mediji potrudili da pronađu i neke fotke kada je bio puno mlađi i na društvenim mrežama je najviše komentara izazvala ova koja je nastala prije 21 godinu kada je Piksi sa svojom porodicom otišao na zajedničko ljetovanje sa voditeljem Vojom Nedeljkovićem i njegovom porodicom obzirom da su veliki prijatelji.

Piksi je upravo te ogdine i objelodanio svoju odluku da više neće aktivno igrati fudbal iako je po mišljenju mnogih mogao jer je bio još mlad i pun snage. Nakon toga je on počeo trenersku karijeru i u ovom poslu je jako dobar.

Preporučujemo