Ukoliko pratite domaću estradu i reality show emisije, vrlo dobro znate za Pink televiziju i njenog vlasnika Željka Mitrovića. Ovaj čovjek se obogatio na osnovu televizijskog sadržaja koji emituje njegova televizija, iako bi se mnogi složili da je to sve zapravo šund. Bilo kako bilo ovaj muzičar i TV producent je sada neviđeni bogataš.

Mitrović je nedavno odlučio da krene sa izgradnjom svoje ogromne nove vile na Dedinju u Užičkoj ulici, a projekat se zove “Back to the Future” po slavnom filmu iz osamdesetih. Već su osvanule slike projekta i čini se da će to biti vila neviđenih razmjera na Balkanu. Nepojmljivo je koliko novca je uloženo u ovu modernu gradnju neoklasičnog stila, a tek kad čujete šta je sve planirano da se nalazi unutra. Kao što možete vidjeti na slikama, ova vila će izgledati više kao neka zapadnoevropska vijećnica nego nečiji dom gdje će dane provoditi s porodicom i prijateljima.

Sve ovo upućuje na to koliko se Željko obogatio na željama naroda da gledaju svakakve upitne emisije na njegovoj televiziji, a on ne staje sa svojim planovima. Kako je najavljeno, među kupolama na krovu će se nalaziti bazeni, dok će unutrašnjost sadržati muzički studio, halu za koncerte, salon ljepote i druge luksuzne stvari.

Dosta rada i planiranja će biti potrebno da se ovo ostvari, a Željko je već unajmio najbolje arhitekte i građevince da mu sastave ovo čudo od kuće koje će sigurno svima zapasti za oko kada god prođu Dedinjem i sigurno će živjeti kao aristokrata u ovakvom domu.

 

 

 

Preporučujemo