Najbogatiji estradni par živi u vili koju ste gledali samo u TELENOVELAMA!: Zapanjiće vas luksuz u domu Mileta Kitića i Marte Savić! (VIDEO)

0

Otkako je rat na ovim prostorima završio i kako je kapitalistički sistem postao norma kod nas, čini se da je sve veći razdor među siromašnim i bogatim građanima južnoslavenskih zemalja. Dok većina nema šta da jede, estradne zvijezde i političari žive jako bahato jer su puni novca i nemaju mjere.

Danas vam pričamo o jednoj takvoj porodici, a radi se o Miletu Kitiću i njegovoj supruzi Marti Savić. Naime, jedna takva bahata stvar je što su oni nedavno potrošili mnogo novca da izgrade raskošnu vilu u Dominikanskoj republici gdje Marta često ide i gdje provodi dosta vremena na plažama i u tom domu. Međutim, u zadnje vrijeme se malo vratila u rodni kraj a otkrila je i šta radi kod kuće i kakav joj je dom u Beogradu gdje živi sa Miletom i kćerkom Elenom. Naime, ova porodica ima također raskošan dom i usred Srbije gdje čuvaju i kućnog ljubimca.

Otkrila je da ne komuniciraju s komšijama jer baš oni šire dosta netačnih tračeva o porodici Kitić kao i da su se Mile i Marta zamalo razveli nekoliko puta, što je ona oštro demantovala. Otkrila je i da se ne bavi muzikom kao prije zato što smatra da njena kćerka Elena treba da to nastavi.

Povremeno će napisati i snimiti pjesmu za svoju dušu, ali ona i dalje čvrsto vjeruje da svijet ostaje na mladima i želi da Elena postigne ono što su ona i Mile postigli u svojoj mladosti kao pjevači, iako je Elenin stil muzike znatno drugačiji. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo