OVAKO JE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ IZGLEDALA BEZ PLASTIČNIH OPERACIJA: Spalila bi ove slike da može! (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih folk pjevačica u Srbiji je Ceca Ražnatović koja iza sebe ima karijeru koja traje duže od tri decenije i veliki broj hitova. Brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i njegova moć i uticaj koji je imao u devedesetim godinama u državi su joj omogućile neviđenu popularnost a ljudima je i njen privatni život postao jako interesantan.

U braku sa Arkanom je rodila i dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju koji su bili mali kada je njihov otac ubijen a iako do skora nisu radili ništa značajno i sami su bili javne ličnosti zbog svojih roditelja i imaju na društvenim mrežama veliki broj pratitelja. Veljko je prije par godina počeo da se bavi profesionalnim boksom dok se Anastasija upustila u muzičke vode poput svoje majke ali je činjenica da ih oboje izdržava upravo Ceca.

Anastasija je nedavno bila gost u emisiji Sceniranje i govorila je i o tome koliko koristi fotošop na svojim fotkama a pored toga je otvoreno progovorila i o zahvatima koje je imala na sebi. Tako je otkrila da je oduvijek najviše mučio njen nos pa je pomenula kako i danas po internetu kruži njena slika kada je imala 13 godina i kako kaže na njoj joj je nos velik do Batajnice.

Pored toga je bila i jezivo našminakana a imala je i 80 kilograma. Iako je potvrdila da je operisala nos može se na fotkama od prije vidjeti i da je radila i jagodice ali i usne i danas mnogi kažu da je ljepša i od Cece. Inače nedavno je glavna vijest u svim srpskim medijima bio njen ljubavni žiovt jer je odmah nakon što je prekinula dugogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem počela novu sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Preporučujemo