OVA SLATKA DEVOJČICA JE DANAS ŽENA NAJUTICAJNIJEG I NAJPOZNATIJEG SRBINA: Glavna su tema u CELOM SVETU, ZNATE LI KO JE OVO?

0

Novak Đoković je po mnogima najbolji teniser svih vremena a velika prašina se podigla oko njegovog stava prema vakcinaciji portiv korona virusa jer on ne želi da se vakciniše i zbog toga je cijela njegova karijera i sve ono za šta je cijeli život radio dovedeno u pitanje.

U januaru su svi svjetski mediji izvještavali o njegovom dolaku u Australiju gdje je trebao da brani titulu na prvom grend slemuu  godini ali mu je po slijetanju vlada poništila vizu i čak je bio i smješten u imigracioni pritvor. Deportovan je iz ove države jer je prema riječima tamošnjeg ministra za emigracije predstavljao opasnost za jačanje antivakserskog pokreta a sam Novak se o svemu oglasio tek prije dva dana i iznio svoje viđenje stvari.

Tada je jasno i otvoreno rekao da je spreman da žrtvuje sve buduće trofeje ako budu od njega tražili da se vakciniše ali se i jasno izjasnio da nije antivakser nego da zagovara slobodu pojedinca na pravo izbora. Njegova supruga Jelena se skoro nikako za sve ovo vrijeme nije oglašavala čak ni na društvenim mrežama a sada je svoje pratioce oduševila tako što je podijelila neke svoje fotke iz djetinjstva.

U to vrijeme je bila slatka mala plava djevojčica koja je obožavala da ljeta provodi u Ljigu i nije ni slutila da će jednog dana za nju znati cijeli svijet. Ona je u opisu fotografija napisala da su joj najljepše uspomene iz djetinjstva ljeta koja je provodila kod bake i djeda u Ljigu kada bi po cijeli dan bili na bazenu a onda bi se pojavila baka sa korpom punom kiflica i krofni koje bi im napravila za užinu.