Druži se sa Đokovićem, zarađuje MILIONE u Americi: Šta sve niste znali o Đorđu Kuljiću koji je bio na pragu braka sa Anastasijom Ražnatović (FOTO)

0

Jučer je veliku prašinu u javnosti podigla vijest da je Anastasija Ražnatović, kćerka poznate pjevačice Cece koja je i sama krenula majčinim stopama prekinula vezu sa svojim dugogodišnjim dečkom Đorđom Kuljićem i to vrlo kratko nakon što su počeli zajednički život u luksuznoj nekretnini koji su kupili u blizini Kalemegdana.

Iako je bio poznat u javnosti Đorđe je dobro skrivao svoj privatni život ali je bilo poznato da potiče iz ugledne porodice iz Novog Sada koja je uz to i imućna jer je njegov otac poznati biznismen. Jedan od poslova kojim se i Đorđe bavi je transport roba kamionima koji se nalaze u njihovom vlasništvu a rade u Americi.

On se i školovao u Njujorku a u to vrijeme cimer u stanu mu je bila Piksijeva kćerka Anja Valente koja je više puta isticala kako su njih dvoje i danas jako dobri prijatelji. Đorđe je prijatelj i najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića i često se može vidjeti na njegovim mečevima kako strastveno navija.

Kuljić je veliki hedonista i ima jako ekstravagantne navike koje su posebno vidljive kada su u pitanju putovanja na egzotična mjesta. Po tom pitanju se odlično slagao sa Anastasijom ali je njihova veza doživjela krah i kako je mlada pjevačica rekla razlog nije treća osoba ali nije željela da otkrije zbog čega su stavili tačku na vezu koja je trajala pet godina i to nedugo nakon što su počeli zajedno da žive. Članovi Anastasijine porodice su ga jako poštovali i vidjeli su u njemu budućeg zeta ali se to izgleda neće desiti.