ONI SU NAJBOGATIJI LJUDI NA ESTRADI: Sve iznenadilo da najveća balkanska zvezda NIJE među prvima!

0

Živimo u dobu kad je bogatstvo postalo važnije od toga kakvi smo kao osobe i šta činimo da bismo svijet pretvorili u bolje mjesto. Nekada su se ove stvari više cijenile, a danas se prebacilo na to ko ima šta i koliko toga ima. U ovom članku vam donosimo pet najbogatijih domaćih zvijezda.

Dragana Mirković vodi na prvom mjestu sa sto miliona dolara vrijednosti, što nije čudo nakon karijere od skoro četrdeset godina, dvadeset i jednog izdatog albuma, rasprodatih koncerata i vlasništva popularne narodnjačke muzičke televizije DM Sat. Nije čudo što sa porodicom živi u austrijskom dvorcu i ima vozni park. Svetlana Ceca Ražnatović navodno ima osamdeset miliona dolara, ali mnogi vjeruju da tu ima dosta novca o kojem se ne zna, posebno iz dana kad je s Arkanom bila dio kriminalne imperije. Bez obzira, Ceca je rasprodala i albume i pjesme i koncerte i aktivno skuplja spoznore na Instagramu.

Jelena Karleuša je na trećem mjestu sa impresivnih četrdeset miliona dolara, unatoč njenoj tendenciji da se rasipa novcem na sve strane. Pjevačica Lepa Brena se također može pohvaliti cifrom od dvadeset i pet miliona dolara nakon skoro četrdeset godina na sceni i statusa jugoslovenske muzičke senzacije koja i danas hara.

Na kraju navodimo najmanje materijalistički orijentisanog na listi, a to je Zdravko Čolić koji iz godine u godinu puni koncertne dvorane i stadione, a ima oko dvadeset miliona dolara i dobro se drži u poređenju sa mnogim kolegama i kolegicama, a danas troši malo novca i to uglavnom na porodicu.