SVETLANA, NE GLASAM JA ZA TEBE! Ana Bekuta i Ceca Ražnatović ušle u raspravu zbog takmičara, HAOS!

0

Od svih muzičkih i reality emisija koje uzimaju ogroman novac na Balkanu, nije nimalo sporno da je emisija “Zvezde Granda” najpoznatije pjevačko takmičenje na malim ekranima ovog regiona. Iako mnogo talenata i potencijala prođe na toj bini, glavni fokus svima su članovi i članice žirija koji se stalno svađaju i prepiru.

To donosi gledanost i profit producentima i žiriju, dok takmičari mogu uspijeti, ali to rijetko bude slučaj. Najaktuelnija je bila provokatorica Jelena Karleuša koja više nije u toj emisiji, a zamijenila je njena vječita neprijateljica Svetlana Ceca Ražnatović koja se pokušava uklopiti u šablon koji je stvorila njena suparnica. Upravo je takvu hampu digla kad je Ana Bekuta negativno glasala za njenog takmičara u prethodnoj emisiji, dok je Mili odlučio da ih sve redom kritikuje. Mili tvrdi da oni gledaju koliko ko produžava ili skraćuje riječi i da li pjeva silazno ili uzlazno, dok on gleda potencijal i harizmu.

Bosanac mu je odbrusio rekavši da je on biznismen dok su oni samo “bijedni autori”, ali to nije prošlo zapaženo spram sukoba Cece i Bekute. Ana Bekuta se inače ne spušta na nivo Karleuše i sada Cece, ali kako je to fokus emisije, ne stidi se upasti u raspravu da podigne gledanost.

Rekla je da je dosad uvijek glasala za Cecine takmičare, ali da tu noć jednostavo nije bila oduševljena nastupom koji je gledala i da je njeno pravo da ne dodijeli bodove jer je i ona ipak ravnopravna članica žirija, a Ceca je očito to shvatila kao vid uvrede.