Jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji je Jelena Karleuša koja je svoju karijeru i uspjeh izgradila više na skandalima što pokazuje i činjenica da već godinama nije snimila ništa novo ali se ipak skoro svaki dan o njoj piše u medijima. Jelena je poznata kao žena koja nema dlake na jeziku i zbog toga ima vrlo malo prijatelja na estradi.

Udata je za poznatog fudbalera Duška Tošića već 14 godina i iako su ih do sada bezbroj puta mediji razvodili oni su još uvijek zajedno. Međutim nakon krize koja se u njihovom braku desila za pravoslavni Božić mnogi su mislili da je kap prelila čašu i da će se par rastati. Naime tada je Jelena svog muža prijavila policiji za nasilje i tvrdila da je pljunuo i udario otvorenom šakom po licu usljed čega je zadobila posjekotinu.

Epilog cijelog slučaja je bila zabrana prilaska supruzi koju je dobio Duško i on je nakon toga otišao u Tursku. Od dana kada je napustio njihov porodični dom na Dedinju je prošlo skoro dva mjeseca i svi su sa interesdovanjem pratili šta će se dešavati i da li će se par pomiriti ili  je ovo njihov kraj.

Sada mediji pišu kako je Duško u Turskoj ostao ovako dugo zbog posla kojim se bavi a to je fudbalski menadžer a sada se vratio u Beograd i na društvenim mrežama je objavio fotku sa derbija na kojem je navijao za Crvenu Zvezdu. Također  mediji tvrde da su se on i Jelena pomirili i da su svi sukobi riješeni te da se par posvetio svojim kćerkama.

Preporučujemo