ĆERKE VLADIMIRA PUTINA SU PRAVA MISTERIJA: Tek sada je otkriveno kako izgledaju i čime se bave, krio ih je kao zmija noge! (FOTO)

0

Čovjek o kojem već danima priča cijeli svijet je predsjednik Rusije Vladimir Putin o čijem se privatnom životu zna jako malo. Vjerovali ili ne i u doba današnje tehnologije i društvenih mreža i interneta nije poznato da li je ovaj čovjek oženjen ili  ne.

Ono što se zna je da je  do 2014. godine bio u braku sa Ljudmilom koji je trajao 30 godina i da ima dvije kćerke Katarinu i Mariju. O njegovoj porodici se u ruskim medijima skoro pa nikako ne piše jer bi to za novinare moglo značiti i da će zaglaviti u zatvoru. Putinova starija kćerka Marija je rođena 1985.godine u Lenjingradu  a njena godinu dana mlađa sestra Katarina se rodila i Njemačkoj jer je Putin sa porodicom živio tamo i radio kao agent KGB-a.

Kćerkama je Putin dao imena po njihovim bakama a obje imaju i nadimke a to su Katja i Maša. Nakon što se porodica vratila u Moskvu 1986. godine djevojčice su nastavile da idu u školu u kojoj  se nastava održavala na njemačkom jeziku a prema nekim špekulacijama iz škole su izbačene kada im je otac postao predsjednik i školovanje su nastavile od kuće.

Koliko je poznato obje su išle na fakultete pod lažnim imenima a Marije je nakon završene srednje škole u Moskvi studirala biologiju dok je Katja diplomirala azijske jezike. Danas Marija radi u Moskvi kao medicinski istraživač i udata je za holanđanina Jorita Fasena sa kojim navodno ima i jedno dijete. Katarina je iskusna akrobatska plesačica i drži visoku poziciju na univerzitetu u Moskvi  i bila je udata za milijardera Kirila Šamalova od kojeg se razvela prije 4 godine.