OD OBIČNE DJEVOJKE IZ SELA, DO LUKSUZNE VILE ŽIVOJINOVIĆA! SANDRA JE NEKADA BRALA KUPINE ZA 20 EURA, SADA MNOGO ZARAĐUJE ZAHVALJUJUĆI OVOME: BRENA POLUDILA KADA JE SAZNALA… (FOTO)

0

Porodica Živojinović je jedna od najpoznatijih porodica u regionu. Počevši samo od roditelja, Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Prije braka sa Brenom, Boba je bio u već jednom braku iz kojeg ima sina Filipa. Filip se od svih njegovih sinova najviše spominje u javnosti, a naročito od kada je u braku sa Aleksandrom Prijović.

U junu 2018. godine su oni stupili u brak u kroz neko vrijeme su dobili sina Aleksandra. Brena i Boba imaju dva sina Stefana i Viktora. O njihovim životima se ne zna baš mnogo, ali se zato zna dosta o njihovim emotivnim statusima. Njihov najmlađi sin Viktor je češće u javnosti nego Stefan, a njegov ljubavni status je razlog tome.

Naime, on je u ozbiljnoj vezi sa Sandrom koja ne dolazi iz baš tako moćne porodice kao on. Ona je porijeklom iz sela blizu mjesta Brus. Mediji su pokušavali da dođu do njene kuće i da objave fotografiju kako je ona živjela u toj kući. Prodavala je ajvar kako bi zaradila novac i od toga bi sebi platila školovanje. Trenutno se bavi profesionalnim šminkanjem.