ZDRAVKO ČOLIĆ I ONA BILI NERAZDVOJNI! OVA TAJNA JE STARA 40 GODINA! Zbog jedne rečenice nisu GODINAMA pričali…

0

Zdravko Čolić je jedan od njapoznatijih pjevača u nnašoj regiji, koji je već 6 decenija na sceni. Sigurno svi znate makar jednu njegovu pjesmu, kao na primjer “Pusti pusti modu”, “Moja draga”… 

Svoju porodicu je uvijek čuvao daleko od očiju javnosti, koliko je to bilo moguće. Sa Aleksandrom je u braku već dugo godina, ali nekoliko zadnjih mjeseci se priča o njegovim odnosima sa drugim djevojkama, nekada prije. Poznato je da je on 1973. godine na Euroviziji predstavljao tadašnju Jugoslaviju sa pjesmom “Gori vatra”. Iste te godine je nastupala i poznata španska grupa ABBA o kojoj se mnogo pričalo. Zdravko Čolić je bio opčinjen ljepotom njihove glavne pjevačice.

Kako je i sam rekao, imali su priliku da se privatno druže, međutim, nikada se više nije javila. On je uvijek uz sebe imao Lokice koje su plesale sa njim, a jedna od djevojaka mu je zapala za oko. Njeno ime je Leposava Stefanović, njihov odličan odnos je pokvarila samo jedna rečenica. Naime, ona je Čoli rekla da pjeva i da ne pleše, zbgo čega se on naljutio i nikada više nisu progovorili.

Preporučujemo