NISAM MOGLA NOSITI NIŠTA ŠTO JE OTKRIVALO MOJE PETE, A ONDA MI JE POMOGAO JEDAN TRIK: Sva stara koža je NESTALA, ovaj recepat morate pogledati!

0

Ovim pripremama za ljeto nikada kraja! Od njege kože, depilacije, samotamnjenja, manikure i frizure a pedikura nikada da dođe na red! Svi želimo nositi sandale za ljeto, ali uz ovakve pete to bi bilo nemoguće, zato je vrlo bitno da pročitate ovaj recepat ukoliko želite glatke i lijepe pete.

Iako na tržištu možemo naići na razne piling maske, te mnogo proizvoda što se tiče njege stopala, ako pripremiš vlastitu masku, dobit ćeš riješenje za sve svoje probleme.

Za pripremu ti je potrebno:

  1. 1 žlica suncekretovog ulja
  2. 1/2 šalice krupne morske soli
  3. 3 kapi eteričnog ulja (ružmarin)
  4. 3 kapi eteričnog ulja (menta)

Ove sastojke pomješati u posudici i piling maska je gotova!

Prije nanošenja same maske, staviti svoja stopala u otopini jabučnog ocata i sode bikarbone.

U otopinu staviti 2 šalice jabučnog ocata, 2 šalice tople vode te 1 žlicu sode bikarbone. Stopala trebaju biti namočena barem 20 minuta u ovoj otopini.

Nakon namočenja, nježno masirati 10 minuta piling maskom, a kada je sve gotovo onda se stopala dobro isperu. Ukoliko jedan postupak nije dovoljan i stopala još nisu omekšala, ponovo ponovite isto.

Nakon završenog pilinga, namazati hidratantnim uljem, kokosovim ili jojoba uljem. Nakon te upotrebe, obući mekane pamučne čarape i nositi barem pola sata. Tvoja stopala su spremna za šetnju u omiljenim sandalama!

 

Preporučujemo