Danas ćemo se vratiti malo u period koji je, po pitanju muzike, bio dosta ljepši i uticajniji. Period osamdesetih i devedesetih dao je brojne izvođače i muzičare koji su harali tada muzičkom scenom. Iza sebe ostavili su brojne pjesme, albume i singlove, a mnoge od tih pjesama se slušaju i dan danas među mlađom publikom koja se tada nije ni rodila.

Tada su pjevačice izgledale u potpunosti prirodne, jer tada plastična hirurgija nije doživjela vrhunac kao što je danas. Danas se sve veći broj ne samo pjevačica, nego raznih poznatih ličnosti, odlučuje za estetske korekcije i operacije kako bi izgledale što mlađe. Jedna od takvih je, iz starije generacije pjevačica, i poznata Lepa Brena koja ne da da se na njoj vidi broj godina. Ona je uradila na sebi razne estetske operacije i rado je pričala o njima svaki put.

Činjenica jeste ta da, da bi se neko bavio pjevanjem, mora poraditi dosta i na svom izgledu. Jedna od najuticajnijih pjevačica u periodu devedesetih je bila svakako Sanja Đorđević. Ona je plijenila svojom ljepotom pažnju svih gdje god da se pojavi, te su svi novinari vodili borbe kako bi od nje dobili izjave. Njoj su svi predviđali ogroman uspjeh, s obzirom da je za kratko vrijeme napravila bum na našoj muzičkoj sceni, pa su svi govorili da je ona jednostavno rođena za uspjeh i slavu.

Sanja Đorđević je izbacila svoj prvi album koji je među publikom prošao fenomenalno, a onda je odlučila da se povuče. Ona je u tom periodu imala kratku kosu i nije marila toliko koju odjeću nosi, pa su mnogi mislili na prvi pogled da je riječ o muškarcu. Danas je Sanja neko ko više pažnje posvećuje svom izgledu. Mi Vam ostavljamo fotografiju na kojoj pozira sa kolegicom Lepom Brenom da biste vidjeli kako je izgledala na ljetovanju prošle godine.

Preporučujemo