Poznata pjevačica narodne muzike Ana Bekuta važi za jednu koja je dosta smirena i skoro nikada nije imala nikakvih skandala u javnosti. Anu Bekutu zadnjih godina možemo vidjeti kao članicu žirija u najgledanijem muzičkom takmičenju na našim prostorima, a to su svakako ‘’Zvezde Granda’’.

Prije nekoliko dana je počelo snimanje nove sezone ovog takmičenja koji gleda cijeli region unazad skoro 20 godina. S obzirom na to da je u žiriju par godina sjedila i Jelena Karleuša koja važi za najbolje obučenu ženu na našim prostorima, svi su počeli pažljivo birati svoje odjevne kombinacije za snimanje ove emisije, od takmičara do žirija i voditelja.

Nedavno je snimljena prva emisija nove sezone, a novinari su dočekali žiri i cijelu postavu ispred zgrade Grand produkcije. Pomno su se pratile odjevne kombinacije svih, a o kombinaciji Ane Bekute se još od tada ne prestaje pričati. Njena odjevna kombinacija izazvala je lavinu komentara kako od novinara i publike, tako i od njenih pratitelja na svim njenim društvenim mrežama.

Za emisiju, pripremila je kapri pantalone koje su u svijetlo ljubičastoj nijansi i na to je dodala crnu klasičnu tuniku. Preko je dodala kaput koji je na sebi imao animal print, a na noge je obula papuče koje po sebi imaju isti dezen kao i kaput. O papučama, zapravo klompama, svi pričaju jer su one diskutabilne na cijeloj ovoj kombinaciji.Iako su ove papuče negdje na Zapadu i u svijetu apsolutni hit, mnogi su rekli da je Ana ipak i više nego smjela da ovo sve obuče na sebe.

Preporučujemo