OVO JE BUDUĆI MUŽ DRAGANE KOSJERINE: Moćan SRBIN iz senke osvojio srce VATRENE VODITELJKE

0

Jedna od voditeljki s domaćih televizijskih programa Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših na našim malim ekranima. Dragana je ove godine napunila 35 godina, a u dugogodišnjoj je ljubavi sa stomatologom Bojanom Perduvom pored kojeg se osjeća sretno i zaljubljeno, a on je čuva kao malu kap vode na dlanu. Ona je, naravno zbog opisa svog posla, najčešća tema svih medija, a ona pokušava svoju privatnost da čuva samo za sebe. Samim tim, svog zaručnika ne predstavlja javno, a i on to rado izbjegava.

Nekada ipak naprave oboje izuzetak pa podijele zajedničku fotografiju na profil poznate voditeljke, koju prati znatan broj ljudi. Mnogi ostavljaju komentare ovom budućem bračnom paru, a komentari su uglavnom pozitivni. Svi otprilike komentarišu kako su divno zajedno i da su baš stvoreni jedno za drugo, kao i to da trebaju uživati i da svaki trenutak koriste maksimalno. Oni se trude da dosta i putuju zajedno i rade razne stvari kako njihovim odnosom ne bi zavladala monotnija.

Cijela javnost zna da su oni zajedno, ali to nikoga ne spriječava u tome da im se udvara, kako Dragani tako i njenom izabraniku Bojanu. Dragana je jednom u svom intervjuu razgovarala na temu ljubomore, tako da je rekla da kod njih to ne postoji. Bojan je njena najveća podrška i vjetar u leđa, a pored toga on je sjajan čovjek koji je ambiciozan, ima sjajne ideje, opušten i neko ko Draganu dosta motiviše da bude bolja u onome što radi.

Bojan je mlad, a uprkos svojim godinama, i više je  nego uspješan i samosvjestan čovjek. On razumije prirodu njenog posla i ništa mu ne smeta, te nikada ne pravi nikakve ljubomorne scene i ispade kada vidi da se njegovoj djevojci udvaraju drugi muškarci. Oni su trebali da se vjenčaju 2020. godine, ali pandemija korona virusa ih je u tome, nažalost, spriječila za sad.

Preporučujemo