NATAŠA NINKOVIĆ UOPŠTE NIJE IZ SRBIJE: Kada vidite gde je zapravo rođena, SRUŠIĆETE SE!

0

Nataša Ninković spada u red najomiljenijih glumica u Srbiji a poznata je u cijelom svijetu po ulozi u filmu Spasitelj. Odigrala je veliki broj uloga u kojima je pokazala svoj raskošan talenat a ono što mnogi ne znaju je da ona nije rođena u Srbiji.

Njeni roditelji Milena i Branko su Natašu i njenog brata Petra vaspitavali patrijarhalno a kada je imala samo sedam godina upisali su je na časove glume u dramskom studiju koji je vodio Momo Brkić. Samo dvije godine kasnije je ostvarila i svoju prvu ulogu u jednoj pozorišnoj predstavi ali pošto je još uvijek bila dijete gluma joj je dosadila i prestala je da ide na časove.

U svom rodnom gradu a u pitanju je Trebinje u Bosni i Hercegovini koje mnogi smatraju jednim od najljepših gradova u ovoj državi, ona je završila osnovnu školu nakon koje je upisala srednju medicinsku i završila je. Imala je plan da nastavi da se obrazuje u ovom polju i da upiše ili mediciski fakultet ili stomatologiju ali je uspjeh koji je postigla glumeći u jednoj predstavi na najznačajnijem takmičenju amaterskih pozorišta u bivšoj Jugoslaviji naveo da se predomisli.

Preselia se u Beograd i iz prve položila prijemni na Akademiji dramskih umjetnosti a zajedno sa njom u klasi kod profesora Vladimira Jevtovića su bili i Danijela Kuzmanović, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Nebojša Glogovac, Karolina Cimeš, Danijela Nela Mihajlović i drugi danas poznati glumci. Diplomiralaje 1994. godine a poznata je i po svom humanitarnom radu te je i  dobitnik velikog broja priznanja.

Preporučujemo