NAŠU PEVAČICU SMESTILI U SOBU POKOJNIKA A ONDA JE DOČEKALA ŽENA U CRNOM: Duh im nije dao mira, napravili joj PAKAO!

0

Iako danas influenseri i starlete promovišu bogataški život i rasipanje novcem dok drugi gladuju, mnogi normalni i prizemljeni ljudi su svjesni činjenice da nam ne treba puno da budemo sretni. Dovoljan je krov nad glavom, redovni obroci, porodica i dobri prijatelji da budemo istinski sretni, jer mnogi ni to nemaju.

Primjer ovoga je haotično iskustvo pjevačice Ane Štajdohar koja je sa Nikolom Demonjom na početku njihove veze otišla u Crnu Goru na ljetovanje. Oni su tek bili na usponu, ali novac im nije bio bitan već da se fino provedu. Jedan slavni muzičar ih je zvao na svirke u Crnoj Gori i obećao dosta novca. Mimo toga, cilj im je bio da se provedu pa su otišli u apartman koji su mogli da priušte. Nije tu bilo ni klime ni nekih pretjeranih luksuza, ali im je bilo lijepo. Onda su se probudili crveni i otečeni i saznali da su im mačke prethodno spavale u krevetu.

Kasnije su napustili taj stan i potražili drugi, a hranili su se komadima pizze sa majonezom i kečapom. Otišli su u drugi stan gdje ih je dočekala tužna žena zavijena u crno. Stan je bio prihvatljiv, ali pun slika iz djetinjstva i vojske nekog čovjeka.

Saznali su da je to soba nekog pokojnika, a da ih je dočekala njihova majka pa su se vratili u prethodni stan. Obećane svirke im se nisu obistinile, a kući su se vratili raspalim Golfom koji je bio pun kojekakvog smeća. Ana kaže da im je unatoč svemu bilo odlično i da je sve stvar perspektive.