MAHALA DIPLOMOM VRHUNSKOG STUDENTA PA SE POJAVIO PRAVI PROSEK: Raskrinkana Jovana Jeremić, evo kakva je PRAVNICA!

0

Na našim prostorima je mnogo slavnih ličnosti koji se proslave sa minimalnim trudom, jer je našim ljudima postalo atraktivno kad neko javno sebe pravi budalom za tuđu zabavu i tako zarađuje novac. To rade svi od Jelene Karleuše pa do Jovane Jeremić, slavne voditeljice koju mnogi na internetu danas ismijavaju.

Voditelji su na našim prostorima jako popularna kategorija, i Jovana Jeremić je definitivno pri samom vrhu popularnosti radi svog pristupa bez dlake na jeziku. Mnogi smatraju da ispada blesava i neuka, dok drugi razumiju da je temperamentna i da to koristi kako bi na sebe privukla pažnju pri sramoćenju sebe. Ona je nedavno otkrila da je dala otkaz na Happy televiziji gdje je radila neko vrijeme, i onda je dala intervju gdje se pohvalila svojim visokim obrazovanjem i prosjekom. Naime, Jovana je i bachelor i magistar u polju prava i obje diplome je stekla na državnom univerzitetu s visokim prosjecima.

Bachelor diplomu je stekla s prosjekom od 9,34, a master diplomu sa 9,25 i očito je da je vrijedno učila i studirala u vrijeme kad su lažni privatni fakulteti koji se lako završavaju postali trend na Balkanu. Ona je rekla da će zauvijek biti ponosna na sebe i svoje uspjehe.

Mnogi su je krenuli prozivati na društvenim mrežama, a ona ih je okarakterizirala kao kvazi-intelektualce sa lažnim diplomama sa lažnih privatnih univerziteta. Rekla je da je visoko obrazovanje za nju jako važno mjerilo kakva je ko osoba jer to pokazuje ambiciju, ozbiljnost u radu, poštovanje prema ženama i ostalima i slično. Šta vi mislite o ovome?