NAŠA PEVAČICA JE JAVNO OTKRILA DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM, a sada njen BIVŠI MUŽ prodaje OVO!

0

Jedna od najinteresantnijih ličnosti na srpskoj estradi je pjevačica Elektra Elit koja jako često uzburka javnost svojim izjavama ali i ponašanjem. Prošle godine je na sva zvona najavila svoju udaju za sportistu i modela Nenada Vujanovića koja je održana u Mostaru ali su se razveli nakon samo dva mjeseca braka.

On je po uzoru na mnoge ženske modele i starlete nakon razvoda odlučio da otvori svoj profil na poznatoj stranici za odrasle Only fans i da na taj način zarađuje za život. Ovo i nije bil neko iznenađenje jer je i njegova bivša supruga to već uradila ali je jasno da je Nenad odlučio dai on podijeli svoje eksplicitne fotografije sa drugima za novac.

Inače Elektra je javno ogovorila i o tome kako se bavi prostutucijom u Švajcarskoj u kojoj godinama živi. Jedan izvor koji joj je blizak je za srpske medije otkrio da je do krize u njenom braku došlo upravo zbog toga što je morala da ode iz Srbije i što Nenad nije želio da održava vezu na daljinu a ni njoj to nije odgovaralo. Ona je to i potvrdila novinarima kojis u je pozvali i rekla kako ne želi da trpi scene ali ni da povrijedi Nenada koji je prema njoj uvijek bio korektan i čija je ljuvbav velika.

Dodala je i da nikada nije upoznala boljeg čovjek od njega i da će ga uvijek voljeti ali kao prijatelja. Na pitanje da li je za krah braka kriva prevara ona je odgovorila da nije i da niko nikoga nije orevario ni ona Nenada ni on nju nego je jednostavno došlo do komplikacija zbog toga što ona mora da ide u Švajcarsku.