Poprilično iznenadna ljubav između proslavljene modne kreatorke i popularnog kompozitora počela je na putovanju kroz prelijepe zlatiborske planine, a slučajni susret koji se dogodio potpuno im je promijenio živote. Sudbonosni susret Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića u autobusu ka Zlatiboru prerastao je u strast koju par nije mogao očekivati, bilo je to putovanje kojeg se Verica rado sjeća, a uz to moramo dodati i da je ona slavna baka koja nikada nije skrivala radost zbog svojih unuka.

Kao što je vidljivo, stalna komunikacija popularne modne dizajnerice s javnošću putem društvenih mreža o talentu, predanosti, obrazovanju i ljepoti njenih unuka istovremeno je informativna i zabavna. Na njenom Instagram profilu istaknute su fotografije najstarijih unuka koje je dobila od svoje kćerke Elene, a posebnu pažnju privukli su Mila i Nikša, najmlađi članovi porodice koji su oduševili mnogobrojne pratitelje popularne modne kreatorke.

Verica već neko vrijeme živi u Americi, te s obzirom na to veoma rijetko viđa svog unuka Nikšu koji je nasljednik njene kćerke Milene. Njena kćer i zet, veoma često šalju nove fotografije i video snimke njenog unuka, a kako je Verica otkrila, redovno se čuju putem video poziva i unuk joj najviše nedostaje jer je definitivno pobrao njene simpatije.

S druge strane, njena unuka Mila živi u blizini svoje bake i to je razlog zbog čega provode puno zajedničkog vremena, a Verica je nedavno prisustvovala i velikom uspjehu koji je postigla njena unuka. Kako je porodica objavila na društvenim mrežama, malena Mila obožava sport i nedavno je uspjela osvojiti žuti pojas u karateu i dobila je diplomu za svoja postignuća. Popularna baka se svakako imala čime pohvaliti i sa velikim ponosom je postavila fotografiju svoje mezicime na društvene mreže.

Preporučujemo