Mama se baš potrudila: Pogledajte kako je Anđelka Prpić uredila sobu za bebu (FOTO)

0

Dobra poznata glumica, Anđelka Prpić, postala je najzastupljenija tema u medijima i javnosti još prije dva mjeseca zbog svog trudničkog trbuščića, a vijest da ima novog ljubavnog partnera nije bila poznata od dana kada se rastala od supruga Darija Prpića, poznatog ugostitelja koji radi i živi u Beogradu.

Kada su novinari saznali da je njena nova romantična veza ostvarena sa nekadašnjim najboljim prijateljem bivšeg supruga Daria, započeli su negativni komentari i kritike javnosti, te se naposlijetku podigla velika medijska bura koja se počela stišavati tek početkom ovoga mjeseca. Međutim, čini se da to nije imalo značajniji učinak na glumicu i Anđelka je odlučila uživati u svojoj sreći iako su je mnogi gledali poprijekim pogledom.

Kao što smo mogli vidjeti, na komentare i kritike nije odgovarala, a ubrzo se u javnosti počela pojavljivati ​​s Markom Žugićem, novim odabranikom i ubrzo je svima je bilo vidljivo da su zaista zaljubljeni jedno u drugo. Podsjetimo, Anđelka već ima sina Jakšu koji ima 11 godina i ostao je  sa svojom majkom ali se naravno dobro slaže i sa ocem Darijom. Anđelka i Jakša su nedavno započeli zajednički život sa novim odabranikom popularne glumice i čini se da uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Budući da se datum dolaska novog člana porodice bliži, par već sada temeljito priprema sobu za novo dijete, za koje se navodi da će biti djevojčica, iako zapravo glumica još nije zvanično potvrdila tu informaciju i nije željela otkrivati spol djeteta. Ono što je mnogima zapalo za oko jeste Anđelkina reklama za specijaliziranu trgovinu posvećenu najmlađima, a glumica ju je podjelila na njenom Instagram profilu i zamišljena je kao kompenzacija za nju, jer je od ove trgovine navodno dobila sve što joj je potrebno za dolazak bebe.

Dopustila je djelatnicima ove radnje da uđu u njenu rezidenciju, a zatim je i sama opremila dječju sobu sa prefinjenim namještajem i dodatnim stvarima koji zaista izgledaju nevjerovatno. Iako nekada oklijevaju da postavljaju stvari iz privatnog života, par nije mogao odoliti da objavi nekoliko fotografija kada je naposlijetku sve bilo gotovo.

Preporučujemo