Vukicu Vučurović smatraju srpskim ekvivalentom Sharon Stone, a na društvenim mrežama objavljuje kako uživa u čistom luksuzu. Mlada dama kćeri pokojnog Mirka Vučurevića, Vukica Vučurević, izazvala je pozornost javnosti kada je prije nekoliko godina u svoj dom odlučila pustiti kamere Hrvatske televizije. Tada je napomenula da je kuću sagradio renomirani arhitekt koji je uložio mnogo truda da vila izgleda glamurozno.

Nakon toga opisala je u kakvom luksuzu uživa na Dedinju, a nedugo nakon toga Vukicina vila osvanula je u oglasima koji su je tražili za 1000 eura po danu. Osim toga, ime i broj vlasnika razlikuju se od podataka Vukice Vučurović, a pretpostavlja se da je ista kuća poslana na doboš. Prema fotografijama koje su objavljene, unutrašnjost njene vile potpuno je izmijenjena u odnosu na onu u kojoj je uživala i sada je znatno drugačija.

Vukicin otac, inače nogometaš, prenio je na nju klub “Banat” iz Zrenjanina i tvrtku za proizvodnju satova “Nivada” iz Švicarske. U intervjuima je svojevremeno rekla da je od oca uspjela naslijediti ljepotu i novac, zbog čega je veoma često kretala na luksuzna putovanja, a u slobodno vrijeme je posjetila najudaljenije lokacije i na tim lokacijama obično ostaje čak i po nekoliko tjedana. Unikatan nakit, skupa garderoba, pretjerana hrana, sve je to ono što karakterizira Vukicin život.

“Otac me je za 18. rođendan počastio gliserom. Tražila sam sve u životu i jednostavno, nikada nisam mogla zadovoljiti sve potrebe. Tražila sam i da mi prvi auto bude što noviji, a ne neki mercedes star po 18 godina, tada sam kazala da bi voljela isključivo najnoviji Mercedes, a otac mi nije mogao reći ne” – izjavila je svojevremeno Vučurević.

Nažalost, osim užitka i luksuza u životu, Vukica se susrela i sa velikim gubitkom prije nešto više od tri godine, a tada je izgubila oca Mirka, te nedugo nakon toga i majku. “Moj otac nije bio naročito bolestan, vodio je veoma aktivan život i bio je vitalan. Nemam pojma zašto pišu o njihovoj smrti kao posljedici teške bolesti. Precijenio je potencijal koji ima, prvo je bio u Ženevi, a zatim pet dana na moru..

Tog 12. kolovoza namjeravao je krenuti drugim putem. Najvjerovatnije je imao srčani udar. Javili su mi da se prethodnog dana nije osjećao dobro, da su zvali hitnu pomoć koja nije stigla. Bio je okružen ljudima koji su ga uništavali u svakom smislu.” – glasila je njena poruka svojevremeno na Facebooku. Prisjetimo se, njen otac bio je vrlo imućan čovjek i živio je na području Banata, gdje je i rođen, sagradio je crkvu, školu i ceste, te je važio za veoma cjenjenog i moćnog čovjeka.

Preporučujemo