NAKON BROJNIH AFERA KOJE SU JE PRATILE, VODITELJKA U ZAGRLJAJU POZNATOG GLUMCA: Njen osmeh govori više od reči

0

Poznata voditeljka Marija Veljković bila je duži niz godina u braku sa arhitektom Milanom Milovanovićem s kojim je svoj brak krunisala sa troje djece. U javnosti se pričalo o tome da je Marija imala aferu sa poznatim kaskaderom Urošem Ćertićem, te su mnogi mislili da je razlog rastanka Milana i Marije upravo ova afera.

Pričalo se o tome da je Marija bila u ljubavi sa ovim kaskaderom skoro pola godine i da su svoju ljubav krili od javnosti jer je ona istovremeno bila u braku s Milanom. Kada je prošlo neko vrijeme i kada su se smirile ove priče, voditeljica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa poznatim glumca Rastkom Jankovićem i stavila je jako zanimljiv opis uz ovu fotografiju. Napisala je hvala za svu ljubav i podršku, a uz to je stavila i srce.

Sada mnogi nagađaju da li su oni u vezi, a u komentarima se može pročitati oduševljenje njenih pratitelja gdje su pisali komentare poput: Imaš pravo da budeš sretna nakon svega  lijepo izgledate, dvije kulturne osobe na jednoj fotografiji i slično. Međutim, voditeljica nije samo ovo objavila, već je dodala još jednu fotografiju gdje je također napisala kad Rastko Janković uslika što znači da njih dvoje provode vrijeme skupa.

Kako su mediji prenosili Rastko i Marija su svoju vezu krili pola godine jer nisu željeli da se javnost miješa u njihov odnos. Međutim s obzirom koliko je njihova ljubav jaka, više nisu mogli da izdrže i konačno su podijelili vijest da su ipak u vezi. Rastko je bio u vezi sa pevačicom Jelenom Lalović tri godine znog čega se dosta provlačio u medijima. Marija je stavila tačku na brak sa Milanom to je sreću pronašla pored ovog glumca