Sve ih pokazali: Četvoro dece Mirke i Vujadina na jednoj fotografiji, konačno se vidi na koga svi liče (FOTO)

0

Poznata srpska glumica i nekadašnji model i voditeljica Mirka Vasiljević je svoju slavu stekla kada je dobila ulogu u drugom dijelu filma Mi nismo anđeli 2005. godine. Kasnije je osvojila srca publike u mnogim ulogama kao i raznim intervjuima gdje je imala zanimljive izjave koje su se vremenom prepričavale. Također jedna od zapamćenih uloga mlade glumice jeste i u seriji Ljubav, navika i panika sa čuvenom Jelisavetom Sekom Sabljić, zatim Miris kiše na Balkanu i mnoge druge.

Stupila je u vezu 2009. godine sa Vujadinom Savićem, poznatim fudbalerom koji je svojevremeno igrao za Crvenu Zvezdu. Njihova ljubav je nešto što je vrlo rijetko na našim prostorima s obzirom na to da ovaj par ima četvero djece, a nisu vjenčani. U medijima se neko vrijeme povlačila vijest kako je Vujadin Savić prevario svoju izabranicu Mirku Vasiljević, ali su oni ipak uspjeli da se izbore za svoju ljubav pa su i dan danas zajedno.

Ujak ovog fudbalera Bojan Rajević objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa Mirkom i sa svom njihovom djecom, Adrianom, Adrijanom, Mihajlom i Anikom. Na fotografiji se može jasno vidjeti koliko su njihova djeca porasla, a mnogi su komentarisali da su ljepotu naslijedili od oba roditelja. Više puta su Mirka i Vujadin otkrili da njihova najstarija kćerka dosta podsjeća na baku Marina Rajević Savić.

Troje njihove djece, osim Anike, su vatreni navijači Crvene Zvezde s obzirom da se na ovoj fotografiji mogu jasno vidjeti tetovaže Crvene Zvezde. Jako su složni, pažljivi i brižni, a posebno prema svojoj mlađoj sestri Aniki.