Najlepša fotografija sa letovanja: Tata Novak sa Stefanom na skuteru, cela Crna Gora priča o njima!

0

Po mnogima najbolji teniser svih vremena je Novak Đoković koji je prije desetak dana osvojio svoju 21-u Grend slem titulu na Vimbldonu a samo tri dana kasnije je otišao u gradić Visoko u Bosni i Hercegovini gdje je otvorio teniske terene i odigrao egzibicioni meč.

Nakon toga je Novak sa svojom porodicom otišao na zasluženi odmor u Crnu Goru gdje već godinama zakupljuje vilu Karića u Ljutoj. Zna se da je Novak jako privržen svojoj djeci Stefanu i Tari a u medijima su se pojavili i snimci i fotografije kako sa njima uživa na moru. Tako je jedan prolaznik snimio Novaka kako svoju djecu uče da rone a malu Taru je provozao u kanuu.

Paparaci su snimili  Novaka kako sa Stefanom, koji je krenuo stopama svog oca i uveliko trenira tenis, vozi u skuter i po mišljenju mnogih Nole se još jednom pokazao kao jako dobar otac. Oni koji su svjedoci njihoovg odmora kažu kako Novak Tari  i Stefanu dozvoljava apsolutno sve pa čak i da pretjeraju sa sladoledom i tada ih brani od mame Jelene koja strogo vodi računa o tome šta članovi njene porodice jedu.

Kada nisu na plaži Novak i nasljednici su fizički aktivni pa tako zajedno vježbaju borilačku vještinu Capuere i mnogi se slažu da je teniser i u ovom sportu jako vješt i da je jednostavno rođen za sve i čega god da se prihvati dobro mu ide od ruke. Kada su u pitanju turniri Novak vjerovatno neće moći učestvovati na US openu jer u Ameriku ne mogu ući strani državljani koji nisu vakcinisani protiv korona virusa  a njegov stav o tome je dobro poznat.